Gesprek over onze Nederlandse migratiesamenleving

De Adviescommissie voor Vreemdelingenzaken (ACVZ) bestaat 20 jaar en organiseert daarom een aantal events. Het eerste event was een tafelgesprek op 1 april met als motto: ‘onze Nederlandse migratiesamenleving’

Noraly Beyer ging in gesprek met de huidige (demissionaire) staatssecretaris van Justitie en Veiligheid Ankie Broekers-Knol, voormalig staatssecretaris Job Cohen, documentaire maker Lidija Zelovic en toekomstbouwer Samuel Tekeste. Gesproken werd over migratie en de maatschappelijke beeldvorming daarover. De centrale vraag die daarbij op tafel lag was of onze samenleving veranderd is in de afgelopen 20 jaar.

De uitzending kunt u terugkijken via deze LINK.

Het programma werd muzikaal omlijst door Manoushka Zeegelaar Breeveld en Sophie Anglionin. 

Vragen?

heeft u vragen over dit gesprek neem dan contact op met Mieke Braat-Naber