Contact

De adviesraad migratie (ACVZ) is een onafhankelijk adviescollege ingesteld bij wet, bestaat uit 10 leden en adviseert regering en parlement gevraagd en op eigen initiatief over migratie. De advies- en kennisproducten gaan over wetgeving, beleid en strategie. 

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op:

Bezoekadres

Turfmarkt 147
2511 DP Den Haag

De commissie is gehuisvest in het gebouw van het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Routebeschrijving

Openbaar vervoer

Vanaf Den Haag Centraal Station kunt u de ACVZ lopend bereiken (3 minuten). U verlaat het station bij ‘Spoor 1’ en volgt de overdekte voetgangersroute richting ‘Centrum’. Na 150 meter ziet u aan uw linkerzijde de ministeries van Justitie en Veiligheid en Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties staan, herkenbaar aan de rode en de witte toren.

De hoofdingang is bereikbaar via de tuin aan de Turfmarkt.- Vanaf Station Hollands Spoor bereikt u de ACVZ met tram 1, 8, 9, 15, 16 of 17 of met bus 18. U stapt uit bij het Centraal Station.

Met de auto

U neemt de A12 richting Den Haag en komt via de Utrechtse Baan Den Haag binnen. U neemt afslag Centrum (afrit 2) en gaat vervolgens bij de verkeerslichten linksaf over het Prins Bernhardviaduct. U passeert aan de rechterzijde het Centraal Station en de ministeries van JenV en BZK.

Parkeren

Het ministerie JenV heeft geen parkeerplaatsen voor bezoekers. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage (niet gratis) is ‘parking Spui / Turfmarkt’. Deze garage staat duidelijk aangegeven op de verkeersborden.